Na binnen te zijn getoond trailer een paar dagen geleden, de derde aflevering van Het leven is Strange 2 gerechtigd “Wastelands” is eindelijk beschikbaar voor pc en console.

SQUARE ENIX® is verheugd aan te kondigen dat deEpisodio 3 di Het leven is Strange ™ 2, "Wastelands", of het nieuwe hoofdstuk van de veelgeprezen en bekroonde serie, is vanaf vandaag verkrijgbaar. 

De derde aflevering, van de nieuwe serie verdeeld in vijf delen, door Het leven is Strange 2 (door Square Enix External Studios en het team van Life is Strange door Michel Koch en Raoul Barbet van DONTNOD Entertainment), het is beschikbaar op XBOX ONE®, PlayStation®4 en op pc (Windows). 
De lange reis van Sean en Daniel Diaz naar Mexico gaat door in de derde aflevering, "Wastelands"Wanneer de jongens aankomen in de Californische sequoiabossen, een paar maanden na hun vreselijke ontsnapping uit Beaver Creek. 

Na hereniging met Cassidy en Finn moeten de broers leren leven in de marge van de samenleving door vrienden te maken met een hechte gemeenschap van zwervers en beginnen te werken aan een illegale plantage om het geld te verzamelen dat nodig is om hun reis voort te zetten.

Nieuwe vriendschappen, nieuwe relaties en nieuwe mentoren beïnvloeden de twee en moedigen hen aan zichzelf beter te leren kennen. De vastberadenheid van Sean en Daniel zal opnieuw op de proef worden gesteld wanneer wrijvingen worden gecreëerd. Zullen onze hoofdrolspelers nu twijfelachtig zijn over het doel waarover zij eens zijn overeengekomen, erin slagen verenigd te blijven?

"Het verhaal van Het leven is Strange 2 bereikt een cruciaal punt in Wastelands. Deze aflevering behandelt onderwerpen als gemeenschap, relaties en het zoeken naar de eigen identiteit. Sean krijgt weer de gelegenheid om relaties te hebben met een groep vrienden en terug te keren om zich als een tiener te gedragen, terwijl Daniel nieuwe modellen zal vinden om te bewonderen ", aldus Michel Koch en Raoul Barbet, Co-Creative Directors of Het leven is Strange 2. "De broeders zullen meer tijd alleen doorbrengen en meer te weten komen over zichzelf en hun persoonlijkheid. Hun reis tot nu toe is erg intens geweest, en in deze aflevering zullen ze zich een beetje kunnen ontspannen en op zichzelf kunnen concentreren, zelfs als ze zich binnen een gemeenschap bevinden die een alternatieve levensstijl volgt. " 

"De 3-aflevering is een cruciale tijd voor Het leven is Strange 2. De wendingen zijn echt interessant en Sean en Daniel zullen nooit meer hetzelfde zijn, "zei Jon Brooke, Co-hoofd van de studio aan Square Enix External Studios. "We zijn trots op deze aflevering en we kijken uit naar de reacties van fans na het spelen van de 3-aflevering!"

video-
speel-scherp-vullen