MotoGP ™ 19
MotoGP ™ 19

Ben je klaar voor een sprankelend nieuw seizoen in de MotoGP ™ -serie? Ren in je tweewielige raceauto's binnen MotoGP ™ 19! Doe mee aan wedstrijden met verbonden gebruikers van over de hele wereld. groot nieuws sterker nog, ze wachten op je in multiplayer online van de beroemde motorfiets-saga Milestone.

Dat zal inderdaad zo zijn nieuwe servers completamente toegewijd. Dat laatste zal je er een garanderen lage latentie en een grotere vloeibaarheid. U kunt, zoals gebruikelijk, hieraan deelnemen openbare lobby o Prive-. In het laatste zul je in staat zijn om Creare een echte grand Prix scratch. Een klassiek circuitweekend, tussen race en proeven, personalizzabile van A tot Z. En voor de eerste keer in de serie, laat MotoGP ™ 19 je de rol van wedstrijdleider. In zijn eigen modaliteit in feite heb je de mogelijkheid om: het toewijzen van racesessies, beslis het weer kies camera's e boete. We herinneren je dat MotoGP ™ 19 zal worden uitgebracht op 6 juni su PS4, Xbox One e Pc. En sindsdien 27 su Nintendo Stap over voor slechts. Hier is het persbericht van Koch Media srl:

 

Geopenbaard het nieuws van de MotoGP ™ 19 Multiplayer! 
Toegewijde servers en Race Director-modus voor een ongelofelijk betrouwbaardere en leukere multiplayer-ervaring. 

Milestone toont de community ook de eerste MotoGP ™ 19-gameplay.

Bekijk de nieuwe trailer:

 

Bekijk de eerste MotoGP ™ 19-gameplay:

 

Milestone presenteerde vandaag alle nieuwe functies van de MotoGP ™ 19 Multiplayer-modus, die is verrijkt met belangrijke innovaties, zowel vanuit technisch als gameplay-oogpunt. De ontwikkelaars hebben in feite besloten om veel aandacht te besteden aan de implementatie van technologieën die de online gameplay aanzienlijk zouden kunnen verbeteren, maar ook zouden verrijken met nieuwe functies waarmee spelers een meer realistische en authentieke spelervaring kunnen beleven. 

MotoGP ™ 19 Sarà beschikbaar vanaf juni 6 aan PlayStation ® 4Xbox One, Windows PC® / STEAM en TIMGAMES. De versie voor Nintendo Switch ™ in plaats daarvan zal het vanaf start beschikbaar zijn 27 juni *. 

Dedicated Servers aangedreven door GameLift 
De eerste stap om de kwaliteit van de MotoGP ™ 19 Multiplayer-ervaring te verbeteren, was om voor het eerst in de geschiedenis van Milestone-games Dedicated Servers te gebruiken voor het beheren van online games. Zoals bij elk multiplayer-spel is de netwerkinfrastructuur in feite essentieel om de betrouwbaarheid en stabiliteit te garanderen die spelers nodig hebben om op hun best te kunnen concurreren. De acceptatie van Dedicated Servers zorgt in feite voor een lage latentie, voor meer vloeiende races en zonder die vertraging die de prestaties tijdens een race in gevaar zou kunnen brengen. 

Michele Caletti, Milestone Producer: “Als het gaat om online multiplayer, behoren racegames tot de meest veeleisende wat betreft bandbreedte en ping-tijden. In feite moeten ze in een netwerkomgeving de hectische actie van raceauto's met een snelheid van meer dan 300 km / u reproduceren, waarbij precisie bij botsingen en in de positie van de tegenstanders van fundamenteel belang is. Dankzij GameLift's Dedicated Servers zijn fluctuaties in ping-tijden en problemen die voortkomen uit verschillen in de bandbreedte van game-deelnemers nu slechts een vage herinnering. Alle spelers zullen eindelijk op gelijke voorwaarden kunnen concurreren ". 

"Amazon helpt ontwikkelaars groot te denken en nog grotere games te maken, we zijn erg blij dat Milestone besloten heeft om te vertrouwen op GameLift voor zijn MotoGP ™ 19" commentaar van Jen MacLean, Wereldwijd hoofd Business Development bij Amazon Game Tech. "GameLift helpt ontwikkelaars om stabiele, betrouwbare multiplayer met lage latentie te bereiken." 

Public Lobby, Private Lobby en Race Director-modus 
In MotoGP ™ 19 kunt u door de lijst bladeren van Openbare lobby om de beste match te vinden voor uw behoeften of, dankzij de Prive-lobby, maak een volledig aanpasbare Grand Prix om alleen te concurreren met vrienden. 

Samen met de privélobby introduceerde Milestone, voor het eerst in de serie, de modus Race directeur, waarmee je elk aspect van wedstrijden tussen vrienden kunt beheren. De racedirecteur zal in staat zijn om naar believen te beslissen welke wedstrijdsessies in de uitdaging worden opgenomen, en ook om te beslissen in welke weersomstandigheden de deelnemers zullen worden geconfronteerd. 

Tijdens de race heeft hij echter het recht om straffen op te leggen in geval van foutief gedrag op de baan, net als tijdens een echte MotoGP ™ Grand Prix. Dankzij de rol van tv-regisseur zal hij ook het volledige beheer van de gamecamera's hebben, om altijd midden in de actie te staan ​​en de richting van zijn eigen livestreams in volledige autonomie te beheren. 
De innovaties die dit jaar zijn geïntroduceerd voor de Multiplayer-modus van MotoGP ™ 19, op verzoek van de community van gamingenthousiastelingen, bevestigen nog eens het belang dat de community-feedback heeft gehad in het ontwikkelingsproces van games. 

MotoGP ™ 19 Sarà beschikbaar vanaf juni 6 aan PlayStation ® 4Xbox One, Windows PC® / STEAM en TIMGAMES. De versie voor Nintendo Switch ™ in plaats daarvan zal het vanaf start beschikbaar zijn 27 giugno. 
Voor alle updates op MotoGP ™ 19 volg ons op onze sociale kanalen op FacebookYouTubeInstagram en Officiële website. Neem deel aan het gesprek: #MotoGPvideogame.                                         
* De Nintendo Switch-versie bevat niet de online multiplayer en zijn functies. In plaats daarvan is in plaats daarvan de Local Multiplayer-modus aanwezig.