Niet lang nu bij de uitgang van Rage 2. De Bethesda-schutter, dat zichzelf zo spreekt, toont zich in al zijn pracht in a trailer starten gloednieuw. In de video, een tijdje geleden vrijgegeven op het account youtube di BethesdaSoftworksIT, je zult teruggaan, in een soort flashback vrij uniek, de hele cirkel van het leven van het menselijk bestaan, vanaf het verschijnen van de eerste twee hoofdstukken van de sage, tot aan het begin van de tijd (inclusief dinosaurussen). We herinneren je eraan dat Rage 2 wordt uitgebracht op Mei 14 su Xbox One, PlayStation 4 e PC.

Hier is het communiqué van Bethesda:

BETHESDA

RAGE 2 | Bekijk de launch-trailer

Hallo allemaal!

Als je hoofd op het punt staat om een ​​oude reusachtige cyborg door het haakmes af te snijden, neig je om na te denken over de reis die je daarheen bracht. Een vertrouwd gevoel, toch? Wanneer je de lanceertrailer ziet voor RAGE 2, je zult het begrijpen.

Bekijk de officiële lanceertrailer voor RAGE 2:

RAGE 2 wordt volgende week uitgebracht, de 14 May 2019, voor Xbox One, PlayStation 4 en pc. Bezoek de officiële website van RAGE 2: bethesda.net/it/game/rage2 om het spel te boeken en meer te weten te komen over de gekke dingen die je kunt doen als je de mantel van de "super-ranger" draagt.