Paradox Interactive heeft vandaag de tweede volbloed Vampire-clan onthuld van Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2: I Tremere, tovenaars geobsedeerd met kennis en die hun verwoestende bloedmagie tegen vijanden ontketenen.

Vaak geroepen usurpans, bloedheksen of erger, delen de andere clans een algemeen wantrouwen over Tremere. Niettemin respecteren de andere clans de pure kracht van de magie van het bloed van de Tremere, nuttig om degenen die bereid zijn om hun diensten aan te bieden, te transformeren in uitstekende bondgenoten. Lang vóór Seattle begonnen de Tremere als occultisten op zoek naar onsterfelijkheid. Ondanks dat ze een manier hebben gevonden om voor altijd te leven, heeft de prijs die ze betalen hun magie aan bloed gebonden. De oorsprong van hun vloek is meestal vergeten, maar het blijft hun relaties met Kindred levendig houden. De Tremere werden in Seattle niet echt goed ontvangen, tot voor kort ...

Gebruik een krachtige bloedmagie om geheimen te onthullen en verwoestende aanvallen los te laten. Spelers die toetreden tot de Tremere-rangen kunnen twee nieuwe disciplines ontgrendelen om hun arsenaal uit te breiden: thaumaturgy e auspex. Thaumaturgy is de toverij van Tremere-bloed, die een ongekende destructieve kracht geeft. Auspex breidt de zintuigen van de Tremere uit voorbij de grenzen van hun lichaam, zodat niets verborgen blijft voor de Warlocks.

thaumaturgy

  • Spies - Gooit een klein deel van het bloed van de vampier naar de voeten van de vijanden, waardoor scherpe punten exploderen. Eenmaal opgelost, stroomt een stroom van bloed naar de vampier.
  • Purge - Hiermee kan de vampier slachtoffers laten overgeven aan bloed, waardoor ze ernstig worden beschadigd. Een stroom van bloed stroomt naar de vampier.
  • Bloed koken - Een meester in de Thaumaturgie kan Purge voor de tweede keer op een NPC gieten, waardoor het bloed in hun aderen verbrandt. De stakker ontploft in enkele ogenblikken; slachtoffers in het gebied zijn beschadigd. Het bloed van elk slachtoffer keert terug naar de caster.

Het gebruik van Thaumaturgy voor getuigen is een overtreding van de Masquerade.

auspex

  • Aura Sense - Hiermee kan de vampier NPC's lokaliseren, zelfs door muren en tussen drukte. Bovendien kunt u hiermee mensen markeren zodat u ze over lange afstanden niet uit het oog verliest. Het maakt ook de identificatie mogelijk van zwakke punten in de aanval en verdediging van een gemarkeerde NPC.
  • Psychische projectie - Hiermee kun je de geest van de vampier scheiden van zijn lichaam. Zonder banden kunnen vampiers het gebied in astrale vorm verkennen, en blijven ze vrij om Aura Sight te gebruiken om elk geïdentificeerd personage te markeren. Bovendien is de beheersing van zijn zintuigen door de vampier zo sterk gegroeid dat hij telepathisch de zintuigen van anderen kan overwinnen voor een korte tijd.

    Het gebruik van Auspex is geen overtreding van de Masquerade.

    Spelers die lid worden van de Tremere-clan kunnen deze disciplines gebruiken naast de individuele krachten van hun Thinblood-verleden.