Konami Digital Entertainment heeft vandaag het vertrek aangekondigd van Road to Worlds-campagne van de beroemde titel voor pc en mobiele platforms Yu-Gi-Oh! Duel Links. Als een integraal onderdeel van de Yu-Gi-Oh! Wereldkampioenschap 2019 (WCS2019), deze campagne biedt alle concurrerende hulpmiddelen die nodig zijn om deel te nemen aan het officiële exporttoernooi van KONAMI of Yu-Gi-Oh! Duel Links. De Duelists die winnaars zullen ontvangen van de WCS2019-kwalificatiewedstrijden, te houden vanaf de 28 in mei, komen in augustus van 10 naar de 11 in Berlijn om de titel van wereldkampioen te behalen.

Vanaf vandaag en tot 30 juni, de Duelists die zich aanmelden bij Yu-Gi-Oh! Duel Links krijgt 1000 gratis edelstenen als een bonus. Naast de edelstenen hebben de Duelists ook de mogelijkheid om de inhoud van de Road to Worlds-campagne te verkrijgen, waaronder:

  • Rode ogen Zwarte draak - Het beroemde monster van het dek van Joey Wheeler
  • Kaart ticket - De duellisten ontvangen maximaal zes kaartentickets die kunnen worden ingewisseld voor Ultra Rare en Super Rare-kaarten die ook de Ultra Rare Dream-kaart bevatten die kan worden ingewisseld voor elke verpakking in de eerste 17-boxen (hoofddozen en minidozen)

Vandaag zal ook het Structuur Deck aankomen: Red Eye Return dat de kans zal bieden om oude Archetype Red Eye-kaarten, Rode Eye-fusies en andere kaarten nuttig voor de duellisten te vinden om competitief te zijn in PvP online duels, en de kwalificaties voor de 2019 Yu- Gi-Oh! Wereldkampioenschap Duel Links.

WCS2019 is een evenement dat de beste Duelists van drie categorieën bekroont: Yu-Gi-Oh! TCG All Ages, Yu-Gi-Oh! TCG Dragon Duel en Yu-Gi-Oh! Duel Links. De 2018 Wereldkampioenschappen, gehouden in Japan, hebben de triomf uitgeroepen van de volgende wereldkampioenen: Wang Chia Ching in de TCG All Ages-categorie, Charley Futch III in de Dragon Duel en Takahiro Hamada-categorie in de Yu-Gi-Oh! Duel Links.

De Yu-Gi-Oh! -Serie is gebaseerd op de Yu-Gi-Oh! manga (bedacht door Kazuki Takahashi), dat in serie werd gepubliceerd in het Weekly Shonen Jump-tijdschrift van SHUEISHA Inc. te beginnen met 1996, en nu in de zesde generatie van de animatieserie "Yu-Gi-Oh!" is (uitgezonden op gelieerde kanalen) naar TV Tokyo). KONAMI heeft het eerste consolegame in de 1998 uitgebracht en de serie, inclusief het kaartspel voor verzamelaars, heeft nog steeds veel fans over de hele wereld. KONAMI blijft een breed scala aan content ontwikkelen en distribueren op basis van Yu-Gi-Oh! om zijn gebruikers over de hele wereld te vermaken en amuseren.