De zeer Italiaanse Mijlpaal heeft onlangs de trailer vrijgegeven voor hun nieuwste werk, MXGP 2019. Laten we eens kijken naar enkele kenmerken van de nieuwe titel gewijd aan de wereld van motorcross.

Milestone is verheugd om aan te kondigen MXGP 2019, nieuw hoofdstuk van de spannende serie opgedragen aan Wereldkampioenschap FIM Motocross, die vanaf start beschikbaar zal zijn 27 augustus suPlayStation ® 4, Xbox One e Windows PC® / STOOM.

Voor de eerste keer in de geschiedenis van de franchise, MXGP 2019 zal je toestaan ​​om de rol op te nemen van een professionele coureur van het huidige MXGP-seizoen, om in het kampioenschap te racen met alle renners, fietsen en 2019-seizoenenteams. Spelers kunnen deelnemen aan het MX2-kampioenschap of direct beginnen met de topklasse van de MXGP, kiezen of ze lid worden van een van de officiële teams of ondertekenen met een sponsor. Eindelijk kunnen alle fans van de franchise de emoties van het kampioenschap ervaren samen met hun favoriete kampioenen!

Het huidige seizoen is echter niet de enige nieuwigheid van MXGP 2019; voor het eerst hebben de spelers de beschikking over een Track Editor om het spoor van hun dromen te creëren met alle typische modules van een motorcrossbaan; 4 is ook beschikbaar in verschillende omgevingen om op je eigen circuit te bouwen, allemaal met verschillende kenmerken: bos, strand, woestijn en jungle. Nadat ze hun eigen nummer hebben gemaakt, kunnen ze deze delen voor de community zodat andere spelers kunnen proberen hun record te breken.

Om je vrienden te trainen en uit te dagen, in MXGP geeft 2019 een van de meest gewaardeerde functies van de community, de speelplaats. Het ligt in de heuvels van de Provence en wordt vrijelijk verkend door spelers. De speelplaats is volledig opnieuw ontworpen, uitgebreid en verrijkt met nieuwe gebieden en nieuwe spelmodi, die later in de campagne zullen worden onthuld. Een van de belangrijkste gameplay-innovaties van de nieuwe MXGP 2019 is de modus waypoint, waarmee spelers een offroad-cursus kunnen maken binnen de speeltuin, deel het en daag jezelf uit met de hele community om ervaringspunten te verdienen.

Zoals gebruikelijk voor de MXGP-franchise, zullen er talloze mogelijkheden zijn voor esthetische aanpassing van de rijder, dankzij de vele officiële gelicentieerde accessoires die in de game worden genoemd. In plaats daarvan kan de fiets zowel esthetisch als mechanisch worden aangepast, om met uw eigen stijl te rijden en altijd het juiste rijgevoel te vinden.

MXGP 2019, vanaf start beschikbaar 27 augustus su PlayStation ® 4, Xbox One e Windows PC® / STOOM.