Voor degenen die er niet mee vertrouwd zijn Sengoku Basara is een anime uit de videogame Devil Kings van Capcom.

Dezelfde Capcom aangekondigd dat het zich aan het ontwikkelen is Sengoku Basara: Battle Party, het eerste smartphonegame van de franchise. De game zal arriveren, voor nu in Japan, in juni op Android en iOS.

In het spel kunnen spelers verschillende personages uit de wereld van verzamelen Sengoku Basara, train ze en creëer teams om te vechten, praktisch het gebruikelijke gatchaspel waar we van houden en tegelijkertijd haten.

Het zou ook mogelijk zijn om je vooraf in te schrijven, maar ik denk dat je een beetje Japans moet kennen, voor het geval dat de link is dit.

Om de pagina's in het Japans te doorzoeken, dankzij de krachtige Google Translate, ontdekten we ook dat er binnen slechts twee dagen meer informatie (dus misschien enkele video's of gameplay-afbeeldingen) op 16 Maggio beschikbaar zal zijn.