NEW YORK- (BUSINESS WIRE) -lt; a href = "https://twitter.com/hashtag/blockchain?src=hash" target = "_ blank" gt; #blockchainlt; / agt; -BLOCKCHAIN ​​WEEK - Op blockchainconferentie Consensus 2019, openbare blockchainplatformprovider in Silicon Valley ThunderCore kondigde aan dat het de visie van oprichter en CEO Chris Wang heeft opgeleverd over het bouwen van het snelst groeiende spelplatform en zijn langverwachte Mainnet lanceerde. Bovendien levert ThunderCore platformgebaseerde ontwikkelaarsdiensten in combinatie met geïntegreerde gebruikersacquisitiemogelijkheden om spelontwikkelaars in staat te stellen hun inspanningen voor het verwerven van gebruikers te maximaliseren. Chris Wang richtte eerder het gamebedrijf Playdom op, dat meer dan 100 Million-gebruikers verwierf en rapporteerde in de dagelijkse gemiddelde gebruikersaantallen (DAU's) van meer dan 20 Million-gebruikers. Playdom is door Disney gekocht voor $ 563M. ThunderCore zal exposeren op Consensus 2019 in New York City. Het evenement bevatte ook een presentatiesessie over blockchain-gaming gepresenteerd door Chris Wang.

De CEO van ThunderCore is erg optimistisch over de groei van blockchain en legt de aanpak van ThunderCore als volgt uit: "Tot nu toe was de algehele acceptatie van op blokken gebaseerde spellen erg laag." Hij voegt hieraan toe: "Gaming-DApp's voor alle blockchains samen zijn momenteel bij minder dan 12k DAU's. Met onze waardetoevoegende mogelijkheden is ThunderCore bezig met het overschrijden van 50k DAU's, allemaal binnen 10 weken na de lancering door Mainnet. Het koppelen van gebruikersacquisitie aan een high-performance blockchain trekt de aandacht van Dapp-ontwikkelaars, die nu graag willen profiteren van groeiende gebruikers die al eerder gaming-applicaties hebben geprobeerd. "

Chris, promoveerde op de leeftijd van 22 van de Carnegie Mellon University voordat hij Playdom oprichtte. Hij werd vergezeld door ThunderCore-mede-oprichter Dr. Elaine Shi, die ook een PhD van Carnegie Mellon verdiende en een expert is in snelle consensusmodellen voor blockchain. Elaine is universitair hoofddocent aan de Cornell University. Elaine wordt algemeen erkend als auteur van het eerste academische artikel over de toepassing van blockchain op cryptocurrency. Volgens Elaine, "Onze verfijning komt voort uit een consensusmodel dat ons in staat stelt om hogere doorvoersnelheden te leveren en nieuwe bedrijfsmodellen mogelijk te maken."

Om de lancering van Mainnet te begeleiden, heeft ThunderCore een verbeterde routekaart voor producten uitgegeven die zijn ontstaan ​​laat zien en bijna twee jaar uit gaat. Het niveau van investeringen in onderzoek, ontwikkeling van blockchain en gebruikersverbetering is duidelijk zichtbaar in de nieuw gelanceerde website voor het project.

ThunderCore is opgezet als een Proof of Stake-project (PoS) en heeft open-knoopcapaciteiten van volledige knooppunten en knooppunten van de comité-run aangekondigd op basis van een open selectieproces dat transparantie en integriteit en veiligheid van operaties garandeert. Extra mogelijkheden die door ThunderCore worden aangekondigd, zijn een Staking Pool-service, waarmee houders van token beloningen kunnen verdienen en ondersteuning voor cross-chain-activa. ThunderCore nodigt mensen uit om te stoppen bij Booth 330 in het expositiegedeelte tijdens Consensus 2019, in mei 13-15, 2019 in New York City. (Aanvullende informatie in ons Consensus-blog: http://bit.ly/consensusTC).

Hoewel de mogelijkheden van ThunderCore hen goed maken met gaming, zijn ze ook de sleutel tot het verbeteren van de bruikbaarheid van applicaties in andere branches, zoals financiële betalingen, supply chain en beveiliging. Verschillende voorbeelden van dit soort DApp's zijn beschikbaar.

Over ThunderCore

Ontwikkeld door toonaangevende experts in de branche, is ThunderCore zijn eigen blockchain-platform met zijn eigen native cryptocurrency. Het is een virtuele machine die compatibel is met de doorvoer van 1,200 plus transacties per seconde, sub-second bevestigingstijden en lage gaskosten, waardoor het snel en gemakkelijk voor decentrale apps om te implementeren en te schalen. Bezoek Thundercore.com voor meer informatie over ThunderCore.

Contacten

ThunderCore Inc.
Pan Kamal, VP Corp. Marketing pan@thundercore.com; 650-793-5992

Transformeer PR
Xenia Von Wedel, xenia@transformgroup.com; 415-595-2030

Bron BEDRIJFSDRAAD