Een Salima Cosmocover-persbericht laat ons weten dat het vanaf vandaag verkrijgbaar is via Nintendo Switch Rock of Ages 2: Bigger & Boulder.

Rock of Ages 2: Bigger & Boulder is beschikbaar in digitale versie op Nintendo Switch op prijs van 14,99 €! Gekenmerkt door een bizarre combinatie van surrealistische kunst, historisch onnauwkeurige vertelling en enorm chaotische gameplay, is er iets dat elk type speler kan boeien in dit nog intensere vervolg. Of je nu een kunsthistoricus bent of een grote fan van keien, het is tijd om in actie te komen!

Bovendien ontvangt iedereen die de game binnen twee weken na de lancering koopt de gratis DLC Binding van Isaac Pack. Deze DLC bevat een speciale Isaac-kei, drie avatars in het spel (Isaac, Azazel en Blue Baby) en drie banners met het Isaac-thema om de eenheden en het slagveld aan te passen. Het aanbod eindigt op 28 mei, dus doe het meteen!

Belangrijkste kenmerken van Rock of Ages 2: Bigger & Boulder:

  • Multi-player tot 4-mensen - Een beetje gezonde competitie heeft nog nooit iemand pijn gedaan. Speel online met maximaal vier spelers in wedstrijden tot de dood verplettert, met de mogelijkheid om de banners en kleuren van je rotsblok aan te passen.
  • Totale chaos - Uitgebreid vanaf de eerste game met een bredere selectie van eenheden en een nog grotere focus op vernietigingsstrategieën, heerst chaos in Bigger & Boulder!
  • Verbeterde fysica en vernietigbare omgevingen - Rock of Ages 4, ontwikkeld op Unreal Engine 2, beschikt over verbeterde fysica en stelt je in staat om je tegenstander te verpletteren, verbrijzelen, crashen en verpletteren!
  • De onmiskenbare ironie van ACE Team - Spelers zullen rollen tussen historische tijdperken in een wereld van steeds excentriekere humor, tempo van historische en mythologische figuren.
  • Baas historisch NIET accuraat - Bekijk kunstwerken tot leven tijdens boss-veldslagen zoals The Thinker of de Great Sphinx, tot de laatste uitdaging tegen een krachtige vijand in een gevecht dat je sprakeloos laat!

Rock of Ages 2: Bigger & Boulder is vanaf vandaag beschikbaar op Nintendo Switch voor € 14,99.