World of Warcraft
World of Warcraft: 25 jaar en ze niet horen.

 

Dit jaar is het 25th-jubileum van de oprichting van dat massale fenomeen (voor ons nerds) dat overeenkomt met de naam van World of Warcraft. Voor de uitgang van WoW Classic, voor de komst van World of Warcraft zelf, en zelfs vóór de release van 2002 di Warcraft 3: Tides of Chaos, een naamontwikkelaar Kaeo Milker trad toe tot de gelederen van de Blizzard Entertainment. Werkt voor 18 jaar voor de laatste door op beslissende wijze bij te dragen aan de publicatie van succesvolle games zoals Heroes of the Storm.

Op 25e verjaardag van Wauw, werd Milker geïnterviewd om meer te leren over de verhaal di Warcraft e Blizzard. In de video hieronder vertelt hij hoe de studio erin slaagde de taken in verschillende teams onder te verdelen. Met als enige doel om aan volledig nieuwe projecten te gaan werken.

 

melker is er een van vele historische componenten di Blizzard die getuige was van de evolutie van zijn grootste intellectuele eigendom. Als zodanig was er veel onderlinge uitwisseling van ideeën en synergieën tussen de werknemers van het bedrijf. Het interview legt ook uit hoe een enkele groep ontwikkelaars uiteindelijk uiteenvalt. De laatste begon op zijn beurt aan meer games en meer game engines te werken. Hetzelfde vermeldde het volgende:

"[Met] elk team in Blizzard [...] zijn er enkele fundamentele waarden en dingen die ons veel verbinden, maar we werken allemaal met verschillende technologieën, verschillende stijlen en verschillende genres. Bijgevolg wisselen we in verschillende werkgroepen een aanzienlijk aantal wijzigingen aan. Maar dit is in de loop der jaren zeer voordelig geweest voor Blizzard zelf. "

Vervolgens zei hij:

"Oorspronkelijk was er maar één ontwikkelteam voor alle games. Later creëerden we Blizzard North met de Diablo-serie, daarna begonnen we langzaam uit te breiden om een ​​apart team voor Starcraft 2 te hebben, terwijl een tweede werkgroep zich concentreerde op Wow, de derde werkgroep ontwikkelt games zoals Diablo "

"Op dezelfde manier is, dankzij de oprichting van Heroes of the Storm, een ideale manier om niet alleen de vele Blizzard-ontwikkelaars te verenigen, maar ook de vele eigenschappen ervan"

"Heroes of the Storm was eigenlijk een perfect [voorbeeld] erover, omdat het de game was die alle Blizzard-universums bij elkaar bracht, en we hadden eigenlijk mensen die afkomstig waren uit Diablo, die uit Warcraft kwam, [...] en dit heeft ons in staat gesteld om bepaalde aanwijzingen van al die spellen die in dezelfde Heroes of the Storm gevonden kunnen worden, te perfectioneren. "

De sage van Warcraft zoals hierboven herhaald, heeft het nu het zijne bereikt 25th jaar oud. Gezien de constante populariteit ervan, zoals duidelijk is, zijn we helemaal niet geneigd om dat te denken Blizzard Entertainment vertoont geen tekenen van vertraging.