In de afgelopen uren Ubisoft heeft de financiële resultaten van het afgelopen fiscale jaar gepubliceerd, waarin het opvalt Far Cry 5, dat officieel de best verkochte titel van het bedrijf werd in deze generatie consoles. Het vijfde hoofdstuk van het geliefde Ubisoft-merk is daarom wat het heeft verkocht meer eenheden absoluut, maar niet de meest winstgevende als we Season Pass en microtransacties tellen.

Zoals gemeld VG24 / 7 in feite benadrukt het rapport ook Rainbow Six Siege, die de verbazingwekkende figuur kreeg $ 1.12 miljard van dollars sinds de release ervan in de 2015, en wordt ook de langstlopende titel van Ubisoft in termen van ondersteuning en extra inhoud. Het volstaat om te zeggen dat Siege pas in het afgelopen jaar zijn spelersbasis heeft uitgebreid 40%, overtreft ik 45 miljoen van gebruikers.