SAN FRANCISCO - (BUSINESS WIRE) -Glu Mobile Inc. (NASDAQ: GLUU), een toonaangevende ontwikkelaar en uitgever van mobiele games, heeft vandaag in mei 14, 2019, zijn Compensation Committee aangekondigd vier nieuwe ingehuurde medewerkers: (1) time-definitieve toekenningen van aandelenopties om een ​​verzameling 105,361 aandelen van gewoon aandeel te kopen, (2) time-vesting restricted stock unit awards die een verzameling 13,500 aandelen uit gewone aandelen en (3) dekken op prestaties gebaseerde restricted stock unit awards die een totaal van 13,424-aandelen van de gewone aandelen van Glu dekken, elk volgens het 2018 Equity Inducement Plan van Glu.

De time-vesting-aandelenopties hebben een vierjarig schema (25% van de onderliggende aandelen zullen onvoorwaardelijk worden op mei 14, 2020 en 2.083% van de onderliggende aandelen zullen daarna maandelijks worden verworven) en een per aandeel hebben prijs op de Nasdaq Global Select Market op de May 8.63, 14-toekenningsdatum. Beperken van tijdelijk aandelenkapitaal met aandelen in 2019, met de resterende 25, waarbij het resterende 15% van de onderliggende aandelen gedurende de volgende drie jaar in gelijke driemaandelijkse termijnen onvoorwaardelijk worden maand (de volgende driemaandelijkse datum is bijvoorbeeld augustus 2020, 75, dan november 15, 2020, etc.). EBITDA en boekingsdoelen tijdens 15, met verdiende op prestaties gebaseerde restricted stock units onvoorwaardelijk op mei 2020 , 2019.

Het Compensation Committee van Glu heeft het 2018 Equity Inducement Plan aangenomen, een plan dat niet door aandeelhouders wordt goedgekeurd, en dat Glu als aansporing voor nieuwe werknemers toevoegt. Nasdaq Marketplace-regel 5635 (c) (4) vereist een openbare aankondiging van toekenningen van aandelen onder dit type plan.

Over Glu Mobile

Glu Mobile (NASDAQ: GLUU) is een toonaangevende maker van mobiele games. Glu is opgericht in 2001 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met extra locaties in San Mateo, Toronto en Hyderabad. Met een geschiedenis van meer dan een decennium zijn onze culturen geworteld in het nemen van slimme risico's en het aanmoedigen van creativiteit om interactieve ervaringen van wereldklasse te bieden aan onze spelers. De verschillende portfolio van Glu bevat top-bestrijkende en bekroonde originele en gelicentieerde IP-titels, waaronder Koken DASH, Covet Fashion, Deer Hunter, Design Home, MLB Tik op Sports Baseball en Kim Kardashian: Hollywood beschikbaar op verschillende platforms, waaronder de App Store en Google Play. Ga voor meer informatie naar www.glu.com of volg Glu op Twitter, Facebook en Instagram.

Koken DASH, covet Fashion, Deer Hunter, Ontwerp Home, Tik op Sport, Glu en Glu Mobile zijn handelsmerken van Glu Mobile Inc.

Contacten

Investor Relations:
ellipsis
Bob Jones / Taylor Krafchik
IR@glu.com
(646) 776-0886

Bron BEDRIJFSDRAAD