Over een week Total War: Three Kingdoms zal in de winkels verkrijgbaar zijn en SEGA lijkt zich er goed mee klaar te hebben gemaakt spectaculaire trailer die de lancering van de game aankondigt.

Een held staat op als een natie afbrokkelt. Met het bloed van de Han-dynastie in zijn aderen en een hart dat alleen omwille van zijn land klopt, is Liu Bei onvermurwbaar tegen ongelooflijke afkeer. Zijn vijanden hebben meer geld, meer soldaten, wapens en territoria. En Liu Bei? Hij heeft zijn volk ...

In slechts een week zullen deze underdog en zijn gezworen broers botsen met de wreedheid van Dong Zhuo, de kracht van Sun Jian en tegen de sluwheid van Cao Cao voor het beheersen van het oude China. Sluit je aan bij hem - of vecht met hem - wanneer Total War: THREE KONINKRIJKEN beschikbaar zal zijn voor Windows-pc's de 23 mei.

DRIE KONINKRIJKEN, nu de meest voorbestemde titel in de geschiedenis van Total War, is een spectaculaire recreatie van een van de grootste conflicten in de wereldgeschiedenis. Neem de wapens op en verenig een natie in deze verwachte terugkeer naar de historische wortels van de serie.