De Pokemon-spin-offserie, Rumble, is dat op het punt om zijn debuut te maken op mobiel voor iOS en Android.

Het kost enkele van de schattigste kleine monsters in GameFreak's JRPG-serie en brengt ze samen in een beat-up in arcadestijl. We zullen naar verschillende plaatsen kunnen reizen, de wilde Pokémon kunnen bevechten tijdens gevechten die deze keer niet zullen plaatsvinden en ons bondgenootschap zullen opbouwen. We zullen dan het hoofd moeten bieden aan de Super baas gevonden op de eilanden.

De aankondiging is gedaan door The Pokemon Company, waarin staat dat Pokemon Rumble Rush hij zal het licht zien op mobiele apparaten dit jaar. "Reis naar onbekende eilanden, vecht tegen wilde Pokémon en ontdek waardevolle spullen in deze mobiele expeditie."De ontwikkelaars beloofden een unieke ervaring voor fans van de Rumble-serie. De karakteristieken van de gameplay zijn niet in detail uitgelegd, behalve een korte beschrijving van het systeem van tandwielen. We zullen goden hebben elektrische versnellingen, die de individuele statistieken van een Pokémon verbeteren en deze effectiever maken tijdens gevechten, i roep versnellingen op, waarmee een Pokémon tijdelijk een bondgenoot kan worden in de strijd.

Pokemon Rumble Rush

De Rumble-serie was al geland op Wii, Wii U en 3DS. Het is nog steeds niet helemaal duidelijk hoe Pokemon Rumble Rush mobiele apparaten zal exploiteren, afgezien van het feit dat er "gemakkelijk te activeren besturingselementen en aanvallen met eenvoudige aanrakingen" zullen zijn.

Het is bevestigd dat het spel zal microtransacties presenteren, hoewel het voorlopig nog niet bekend is hoeveel ze in de titel zullen overheersen.

Pokemon Rumble Rush is momenteel verkrijgbaar in Australië, terwijl momenteel geen officieel release-venster voor andere regio's is aangekondigd.