Capcom is herboren, zoals de experts zelf hebben verklaard, en dit dankzij zijn laatste titels die het software-huis feitelijk tot de glorie van het verleden hebben gebracht.

Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake en Devil May Cry V hebben tevreden critici en consumenten en hebben alle drie een gemeenschappelijke factor: de RE Engine. Hij wilde deze bezitten spreken Capcom, verklaar dat dankzij deze grafische engine het bedrijf is klaar voor het volgende gen.

Het softwarehuis wees in feite op hoe het RE Engine is gemaakt om al over de volgende generatie consoles te denken, wat hen niet in de problemen zal brengen als PlayStation 5 en Xbox Scarlett op de markt komen.

Capcom heeft ook aangekondigd dat het ter plaatse is verschillende titels in ontwikkeling met de RE Engine, wie weet hoeveel en welke hiervan al zijn geadresseerd next-gen.