Fan van Doctor Who, allons-y! De studie Maze Theory - ontwikkelaar van virtual reality-titels zoals The Vanishing Act - heeft een VR-game aangekondigd genaamd Doctor Who: The Edge of Time die in september wordt gepubliceerd.

De game bevat de huidige incarnatie van de dokter, Jodie Whittaker, en vertelt een volledig nieuw verhaal. Hieronder vindt u de aanhangwagen en een korte synopsis:

“De dokter werd in de tijd gegooid tot het einde van het universum. Een virus dat de realiteit zelf dreigt te scheuren, is losgelaten. Spelers kunnen de TARDIS besturen op een reis door bekende en nooit eerder geziene werelden om een ​​reeks krachtige tijdelijke kristallen te vinden die ruimtetijd kunnen herstellen en het universum zelf kunnen redden. "

Doctor Who VR zal de iconische Sonic Screwdriver in handen van de spelers brengen en hen aanmoedigen om puzzels op te lossen en te vechten tegen enkele van de beroemdste vijanden van de serie: allereerst Dalek e Huilende engelen.

Doctor Who VR: The Edge of Time verschijnt in september voor PSVR, Oculus Rift, Oculus Quest, HTC Vive e Vive Cosmos. En nu, in de opmerkingen, praat je ook over wie de beste dokter is. Als je Tennant niet vertelt, weet je dat je het bij het verkeerde eind hebt.