SANTA CLARA, Californië .- (BUSINESS WIRE) - BANDAI NAMCO Entertainment en het in Frankrijk gevestigde technologiebedrijf ISKN hebben vandaag een partnerschap aangekondigd dat entertainmentpublicaties en het innovatieve technologiebedrijf samenbrengt om een ​​creatief entertainmentplatform voor het hele gezin te creëren. Geleid door BANDAI NAMCO Entertainment Europe (BNEE), probeert het partnerschap de kernvaardigheden van elk bedrijf te benutten om een ​​marktbrekend entertainmentecosysteem te ontwikkelen en beschikbaar te stellen dat beschikbaar zal zijn in 2019.


De twee bedrijven werken samen, gebruikmakend van de multi-gepatenteerde verbeterde interactietechnologie van ISKN en de uitgeefnis van BANDAI NAMCO Entertainment om een ​​uniek product te ontwikkelen dat draait om plezier, creativiteit en onderdompeling.

"BANDAI NAMCO Entertainment is altijd op zoek naar spannende partnerschappen om meer plezier voor iedereen te brengen", aldus Herve Hoerdt, SVP van Publishing bij BANDAI NAMCO Entertainment Europe. "Doordat onze Innovation Department samenwerkte met ISKN, konden we outside-the-box denken en een gloednieuwe manier van plezier, interactie en creatie aan een nieuwe generatie bieden."

"Het vrijmaken van creativiteit en verbeeldingskracht vormt de kern van ons technische DNA. We kijken ernaar uit om meer plezier en innovatie toe te voegen aan het leven van gezinnen over de hele wereld! " aldus Jean-Luc Vallejo, medeoprichter en CEO van ISKN. "Werken met een groot entertainend bedrijf als BANDAI NAMCO is een geweldige kans om een ​​ambitieus product tot leven te brengen en een gevestigde markt te verstoren."

BANDAI NAMCO Entertainment en ISKN's project aangekondigd om officieel te worden onthuld in juli 24, 2019 en zullen worden getoond

Voor meer informatie over de andere producten van BANDAI NAMCO Entertainment America Inc., gaat u naar: http://www.bandainamcoent.com/home.html of volg ons op Facebook op: https://www.facebook.com/BandaiNamcoUS of neem deel aan het gesprek op Twitter op https://www.twitter.com/BandaiNamcoUS.

Over BANDAI NAMCO Entertainment America Inc.

BANDAI NAMCO Entertainment America Inc., onderdeel van BANDAI NAMCO Holdings Inc., is een toonaangevende wereldwijde uitgever en ontwikkelaar van interactief entertainment voor alle grote videogameconsoles, iOS, Android en online platforms. Het bedrijf staat bekend om het creëren en publiceren van veel van de beste videogamefranchises in de branche, waaronder PAC-MAN®GALAGA®, TEKKEN®, SOULCALIBUR®en ACE GEVECHT®. BANDAI NAMCO Entertainment America Inc. is de belangrijkste uitgever op het westelijk halfrond voor anime-gebaseerde videospellen waaronder NARUTO SHIPPUDEN ™, DRAGON BALL Z®en EEN STUK®. Meer informatie over het bedrijf en zijn producten is te vinden op http://www.bandainamcoent.com or www.facebook.com/BandaiNamcoUS.

Over BANDAI NAMCO Entertainment Europe SAS

BANDAI NAMCO Entertainment Europe SAS onderdeel van BANDAI NAMCO Holdings Inc. is een toonaangevende wereldwijde uitgever en ontwikkelaar van interactieve inhoud voor platforms, waaronder alle grote videogameconsoles, pc en mobiel. Het bedrijf staat bekend om het creëren en publiceren van veel van de beste franchises voor videogames in de industrie, waaronder PAC-MAN ™, TEKKEN ™, SOULCALIBUR ™ en DARK SOULS ™, evenals nieuwe franchises zoals

Over ISKN SAS

ISKN is de toonaangevende pionier in AUGMENTED INTERACTION dankzij zijn technologie die 24 internationale patenten vertegenwoordigt, gebaseerd op 60 jaar diepgaande technische R & D-expertise in magnetometrie bij het wereldberoemde CEA LETI. De primaire missie van het bedrijf bestaat erin de ervaring te verrijken en de interactie met de digitale wereld te vergemakkelijken door emotie terug te brengen door het gebruik van dagelijkse fysieke objecten. Dit is al tot leven gekomen door van elk potlood een digitaal potlood te maken met de algemeen aanvaarde SLATE, en de nog te verschijnen disruptieve REPAPER grafische tablet. Meer informatie over https://www.iskn.co/about-us

Persbericht © 2019 BANDAI NAMCO Entertainment America Inc.

Alle andere handelsmerken zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Contacten

Denny Chiu
NAMCO BANDAI Entertainment America Inc.
dchiu@bandainamcoent.com

Bron BEDRIJFSDRAAD