De films van Mortal KombaHet was een groot succes in de loop der jaren, 90, vooral voor liefhebbers van videogames. Het waren jaren waarin het niet zo eenvoudig was om cinematografische omzettingen van videospellen te vinden en veel fans waren er enthousiast over. Het leek vreemd dat in deze jaren van reboot en remake niemand eraan had gedacht om ze opnieuw te gebruiken in een gemoderniseerde versie.

Warner Bros nam de bal en kondigde de eerste details aan voor het herstarten van de sage, die echter niet eerder het licht zal zien 2021. De pre-productie van de film zal naar verwachting deze maand beginnen, terwijl het filmen in het laatste deel van het jaar in Australië moet beginnen, juist voor Adelaide.

Afgezien van de fabrikant James Wan en de regisseur Simon McQuoider zijn geen andere namen gelekt en er zijn nog geen details beschikbaar over het perceel.

Het wachten zal daarom lang duren, maar we hebben een manier om het zowel met i te bedriegen oude films, wees erbij Mortal Kombat 11.

Wat verwacht u van deze herstart?