Dankzij Lorenzo Cioffi won Italië de deelname aan de finale van het prestigieuze toernooi Roland-Garros eSeries door BNP Paribas die spelers van 10 verschillende landen als hoofdrolspelers van de 9 June bij Roland Garros zal zien.

Roland Garros, BNP Paribas en Bigben zijn verheugd de winnaar van de Italiaanse kwalificaties van de Roland-Garros eSeries door BNP Paribas, een tennisgame-toernooi gebaseerd op de Tennis World Tour-videogame die op 18 mei in Rome plaatsvond. Lorenzo Cioffi "Isniper" won de tweede kwalificatieronde en zal de eer hebben om Italië te vertegenwoordigen tijdens de grote finale op 9 juni op Roland Garros.
 
“Het verdedigen van mijn titel was een beetje stressvol, maar ik ben heel blij dat ik mijn emoties onder controle heb gehouden en weer in Parijs ben. Ik zou dit jaar graag willen winnen nadat ik vorig jaar de finale heb bereikt, ”verklaarde Lorenzo Cioffi na zijn overwinning.
 
Een spectaculaire finale op Roland Garros!
 
De winnaars van de nationale finales, waaronder Lorenzo Cioffi "Isniper", worden uitgenodigd om hun land te vertegenwoordigen bij de grote finale die de winnaar van Roland-Garros eSeries zal bepalen door BNP Paribas 2019. De finalisten zullen tegen elkaar spelen met een versie pre-release van de nieuwste Tennis World Tour - Roland-Garros Edition en ze zullen een blik kunnen werpen op de nieuwe toevoegingen, waaronder het recent vernieuwde Roland Garros centrale veld, de Philippe-Chatrier, zoals het zal worden opgezet voor het 2010-toernooi.
 
Voor het tweede jaar op rij vindt deze grote internationale finale plaats tijdens de Paris Grand Slam, met een spectaculair scherm speciaal ontworpen om deelnemers onder te dompelen in een sfeer die lijkt op die van de meest prestigieuze professionele toernooien. Deelnemers zullen delen een geldprijs van 10.000 euro, waarvan de helft naar de winnaar gaat.
 
Zie je de 9 juni tijdens de grote finale van Roland-Garros eSeries door BNP Paribas!
 
Voor alle updates op Roland-Garros eSeries door BNP Paribas volg ons op Facebook, Twitter, YouTube en Instagram. Voor meer informatie: https://RGeSeries.bnpparibas