Er was eens in Hollywood zeker valt tussen de meest verwachte films dit jaar zijnde het laatste werk ondertekend door de regisseur Quentin Tarantino.

De film werd momenteel met groot succes bekeken op het Filmfestival van Cannes. Ter gelegenheid van dit evenement, Sony Pictures heeft een nieuwe trailer uitgebracht op haar social-mediakanalen van het negende werk van Tarantino, zoals we kunnen zien video- hieronder.

De film heeft ook een geweldige cast en van deze acteurs kunnen we respectievelijk vinden: al Pacino (Adv. Marvin Schwarz), Brad Pitt (Cliff Booth), Leonardo Dicaprio (Rick Dalton), Margot Robbie (Sharon Tate), Damon Herriman (Charles Manson) in aanvulling op de late Luke Perry (Wayne Maunder).

De film 19 zal in september in de Italiaanse bioscopen arriveren. Dus wat vind je van deze nieuwe trailer?