Invallen zijn de grootst mogelijke uitdaging in een teamschutter. Ze vereisen coördinatie, concentratie en geweldige communicatievaardigheden tussen de verschillende teamleden. De laatste inval ingevoegd De divisie 2 geen uitzondering, maar deze keer Ubisoft misschien overdreven.

Als de aanval voor de spelers op de pc slechts vijf uur in beslag nam om door het eerste team ooit te worden voltooid, is de spraak anders voor de spelers consoleren, Waar het eerste team nam drie dagen de tijd om het af te maken. Dit komt uiteraard door de grotere precisie die de muis en het toetsenbord garanderen, samen met een betere vloeibaarheid gegarandeerd door de hogere framerate. Dat is waarom in de subreddit van De divisie, een van de teamleden aan het werk in de game zei dat hij blij was dat het uitdagingsniveau ertoe leidde dat veel spelers hun hand probeerden te testen om zichzelf te verbeteren. echter, na de feedback en gezien de vermoeidheid van de spelers op consoles, zou de overval een aantal aanpassingen aan de moeilijkheid kunnen hebben. Het feit blijft dat de invallen altijd de meest veeleisende tests in de game zullen vertegenwoordigen, en dit wordt aangetoond door het feit dat de laatste de moeilijkste uitdaging ooit in de geschiedenis van de franchise is voorgesteld.

Als je een speelt De divisie 2 op consoles, misschien kun jij binnenkort ook deze ongelooflijke uitdaging voltooien. Het enige dat overblijft is wachten op de beslissing van het team, in de hoop dat ze elk type speler kunnen bevredigen.