Voorouders: The Humankind Odissey wordt het nieuwe spel gemaakt door Patrice Desilets, de maker van de historicus Assassin's Creed. De game zal op augustus 27 op de pc worden uitgebracht en zal een exclusieve tijdelijke zijn van deEpic Games Store voor een jaar. In december wordt de titel ook uitgebracht op Xbox One e Playstation 4.

Dit is de eerste IP die werd gebakken door de nieuwe Desilets-studie, de Panache Digital Games. Over het spel, Desilets verklaart dat met Voorouders het doel is om een ​​ervaring te creëren die nog nooit door een speler is ervaren. Dankzij de unieke en meeslepende omgeving hoopt hij dat de titel erin zal slagen verschillende soorten spelers aan te trekken.

Het ambitieuze spel is un overleving in de derde persoon waarmee je miljoenen jaren geleden de rol van een mensachtige in het Afrika van 10 kunt spelen. Voortzetting van het avontuur, zal de primaat slagen in het bereiken van de volgende evolutionaire fase, een van de vele stappen die hebben geleid tot de ontwikkeling van de mensheid van vandaag. Hieronder is de nieuwe titeltrailer.