Deze keer hebben we het niet over extreem smakelijke dingen, maar zeker zullen velen van jullie tijd vinden om ervan te genieten. Laten we het hebben over Minion Masters, in feite een herziene Clash Royale voor pc. Het is ontwikkeld en gepubliceerd door BetaDwarf en heeft onlangs de derde, grote game-update geïmplementeerd. Voor de gelegenheid, op Steam werd het Vervloekte Legerpakket beschikbaar gesteld voor gratis extra downloadbare content die anders rond 13 euro zou hebben gekost. Zoals al gezegd, niet veel, maar zeker ideaal voor diegenen die Minion Masters willen proberen met een minimale initiële boost.
Je kunt het Vervloekte Legerpak downloaden Hier.

Als je op zoek bent naar gratis games, ben je naast Minion Master nog steeds op tijd om te downloaden De Sims 4 e Rhymes! GRATIS HET IS MOOI!