De film toegewijd aan Sonic the Hedgehog is nog niet uitgekomen, maar het is al heel beroemd over de hele wereld voor iets dat niet zoveel eer aan doet: het aanhangwagen van de film toonde in feite voor de eerste keer het model van de blauwe egel iedereen verbaasd. Het ontwerp is niet alleen heel anders dan de tegenhanger van de videogame, maar terwijl het de originaliteit van het model accepteert, is de laatste echt niet geschikt voor een film die is gewijd aan zo'n beroemd personage, vooral in vergelijking met de Pokémon-modellen van Detective Pikachu.

Le kramp in dit opzicht zijn er veel, tientallen memes geboren, veel posts en tweets met gerelateerde hashtags, zo erg zelfs dat de regisseur van de film die later de herziening van het Sonic-model. Vandaag komt er een update over het probleem met een nieuwe tweet di Jeff Fowler:

De film, oorspronkelijk gepland voor november 8 dit jaar, was uitgesteld tot 14 Februari 2020 gewoon om het Sonic-model beter te maken.

Een nieuws dat duizenden en duizenden mensen zeker zal plezieren die geklaagd hebben over het ontwerp van de blauwe egel in de film; we hopen dat deze extra maanden werk lonend zullen zijn een sonic zo dicht mogelijk bij zijn videogame-tegenhanger.