THQ Nordic lijkt geen grenzen te hebben in deze periode en gaat verder met zijn plan om de Disney van de videogamewereld.

Een rapport gepresenteerd door het bedrijf tijdens de week citaten: "Gedurende deze tijd hebben we meerdere nieuwe projecten ondertekend, samen met een nieuwe overeenkomst met 4A Games, de ontwikkelaars van de franchise metro Yenisahra, voor hun komende AAA-project, nog onthuld. Aan het einde van het kwartaal, THQ Nordic, Deep Silver e Koffievlek hebben 80-spellen in ontwikkeling, waarvan 48-titels nog niet zijn aangekondigd ". De referentieperiode omvat de periode van januari 2018 tot maart 2019.

Een van de nieuwste aanwinsten van THQ Nordic, we herinneren dat van Piranha Bytes, auteurs van spellen zoals Gotisch, opgestaan ed ELEX.

THQ NORDIC KOOP ELEX
Elex maakt ook deel uit van het THQ Nordic-team

Als je het hebt, verlangt, tijd en competentie hebt om het hele rapport te lezen, kun je het vinden op deze link.