Conker's slechte vachtdag

Conker's Bad Fur Day-ontwerper Chris Seavor is back-up Twitter om nieuwe details te delen over het vervolg dat nog nooit het licht heeft gezien. Vóór het multiplayer-spel in de open wereld Sea of ​​Thieves, Rare was van plan een direct vervolg op Conker op Nintendo 64.

Volgens de ontwerpdocumenten, Conker's andere slechte dag hij moest direct ophalen van waar de eerste titel was geëindigd. Het idee was om het in vier afzonderlijke delen te verdelen, met drie sub-frames en een plot over Berri.

Het tweede hoofdstuk ging verder met de terugkeer van Panther King, die een verbond zou sluiten met de dood door zijn lichaam te ruilen met Conker's om terug te keren naar het land van de levenden als een veel donkerdere eekhoorn. Hieronder ziet u enkele lekken over ontwerpdocumenten met betrekking tot de titel.

Conker's slechte vachtdag

Conker's slechte vachtdag

Conker's slechte vachtdag

In hoofdstuk drie belandt Conker op de vlucht nadat hij de dood met een groep katten heeft gedood en King Panther heeft verbannen. Vanaf hier keert Conker terug naar zijn troon en begint hij een koninklijk huwelijk te plannen met Bunni het konijn. Terwijl de credits beginnen, begint het kasteel te trillen en roept Conker tegen programmeurs om "de credits te stoppen" terwijl hij naar het raam rent om het te onderzoeken.

Daarnaast heeft Seavor ook een reeks ontwerpdocumenten gedeeld die de verschillende spelwerelden beschrijven, inclusief een illustratie van de nieuwe vriend van Conker. Het laatste van alles was het laden van de basisstructuur van het spel en een beetje meer informatie over hoeveel niveaus filmparodieën, cult-tv-programma's en videogamethema's zouden zijn.

Conker's slechte vachtdag

Conker's slechte vachtdag

Conker's slechte vachtdag

Conker's slechte vachtdag

En jij, wat denk je van dit vervolg op Conkers Bad Fur Day dat nooit is doorgegaan?