Onverschrokken, een online multiplayergame geïnspireerd door Monster Hunter, dat eerder deze week officieel werd uitgebracht, presenteerde in de beginjaren talloze matchmaking- en serverproblemen, maar de ontwikkelaars ze zeggen dat het beter zal worden.

Na de alpha-lancering in de 2017 is Dauntless eindelijk uit de Early Access-fase van de 21 May, die voor de eerste keer op Xbox One en PlayStation 4 komt, en ook op een pc waar het momenteel exclusief is voor Epic Games Store. Veel van de titel draait om het jagen op angstaanjagende monsters met andere online spelersen het gebruik van ervaring om te egaliseren en sterker en sterker te worden.

Onverschrokken

Ondanks deze uitstekende uitgangspunten waren er bijna onmiddellijk problemen. De Dauntless-winkel begon 's middags problemen te ondervinden en de ontwikkelaars van Phoenix Labs hadden het tijdelijk offline gehaald om eventuele reparaties te testen.

De problemen gingen woensdag door. "De servers lijden, maar we werken eraan om het probleem op te lossen", Tweeted Phoenix Labs op de 15: 19 de 22 mei. Dauntless ging toen tijdelijk onderuit voor onderhoud, waardoor nieuwe spelers niet konden inloggen, om een ​​uur later beschikbaar te zijn met een meer rigide toegangslimiet.

De titel gaf vervolgens problemen met spelersaankopen, waardoor ze niet meteen zichtbaar werden in hun accounts (een puinhoop voor elke game, maar vooral voor een free-to-play gebaseerd op microtransacties).

Phoenix Labs zei ook dat het afgelopen woensdag zijn capaciteit heeft verdubbeld, ook dankzij de datacenters van Google. We herinneren je er ook aan dat Dauntless cross-play heeft tussen pc, Ps4 en Xbox One.

Sommige ontwikkelaars hebben gemeld dat Sony pogingen om cross-play in hun games te implementeren heeft belemmerd (met name in het geval van Wargroove van Chucklefish). Phoenix Labs zei dat er geen problemen waren met Dauntless. Dit is deels te wijten aan Epic Games, waarvan Fortnite de eerste game was die deze functie ondersteunde.

'Ik weet dat Fortnite heeft geholpen om zoiets mogelijk te maken " zei Clifford.