Koch Media brengt ons via een persbericht op de hoogte AOT 2: laatste veldslag, de aansluiting van de bekende Attack on Titan-manga.

KOEI TECMO Europe heeft nieuwe details onthuld over de spannende plot van AOT 2: laatste veldslag, gefocust op het derde seizoen van de wereld, het anime-fenomeen "Attack on Titan". Binnenkort beschikbaar 5 juli 2019 voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One (inclusief Xbox One X) en digitaal omhoog PC Windows via Steam kunnen spelers zich onderdompelen in de adembenemende actie van de serie door hun ODM-apparatuur te dragen en de strijd aan te gaan om de verwoestende Titanen te verslaan.

AOT 2: laatste veldslag bevat het 3-seizoen, deel 1 en 2, van de anime in de nieuwe 'Karakter Episode-modus'. Terwijl het gevecht van het Scout Regiment tegen de Titanen raast en het team probeert de mysteries achter hun kolossale vijanden te ontrafelen, wordt een nieuw element toegevoegd aan de actie: de Titanen zijn niet de enige vijanden. De Anti-Personnel Control Squad, geleid door de beruchte Kenny Ackerman, is klaar om Eren en Historia te veroveren, ongeacht de kosten. Het verkenningsregiment heeft besloten hun teamgenoten te redden, maar ze hebben snel geleerd dat ze niemand binnen de muren die ze naar huis bellen kunnen vertrouwen.

Fans kunnen zich in dit epische verhaal onderdompelen in drie verschillende gezichtspunten: het Scout Regiment, de 104th Cadets en de Warriors, met de nadruk op Reiner, Bertholdt en Zeke. AOT 2: laatste veldslag niet alleen zullen spelers de spannende veldslagen van de anime kunnen herbeleven, maar ook om extra elementen van de plot te ervaren, niet opgenomen in de originele anime. Deze afleveringen bieden een breder perspectief, wat onthult wat er gebeurt in het backstage van de hoofdactie!

Bovendien kunnen Scouts die bereid zijn om deel te nemen aan de actie nu vooraf reserveren om nuttige bonusinhoud te krijgen om hun 'Aanval op Titan'-ervaring te verbeteren. Degenen die kopen AOT 2: laatste veldslag, in fysieke of digitale editie, voor PlayStation 4 en Xbox One tijdens de eerste maand van lancering, ontvangen ze het kostuum "Queen of Historia" voor Christa, "Young Male Coat" voor Kenny, "Plain Clothes (Underground City)" voor Levi en 'One-piece Dress' kostuum voor Mikasa. PlayStation 4-spelers krijgen ook bij de aankoop vroege toegang tot speelbare personages 'Kenny' en 'Zeke', binnen de eerste maand, terwijl Xbox One-spelers die het spel pre-orderen vóór de lancering, in in staat om deze twee personages van tevoren te ontgrendelen voor hun selectie. De pre-order op Nintendo Switch zal in de komende weken beschikbaar zijn.