Zynga naar Lease Back Space and Remain met hoofdzetel in San Francisco

SAN FRANCISCO- (BUSINESS WIRE) -Vandaag, Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), een wereldleider in interactief entertainment, kondigde aan dat het bedrijf sale and leaseback-overeenkomsten is aangegaan met een filiaal van Beacon Capital Partners, LLC, een Amerikaanse particuliere vastgoedinvesteringsfirma gevestigd in Boston, Massachusetts, voor zijn San Francisco hoofdkantoor. Zynga krijgt zijn hoofdkantoor in San Francisco.


Zynga verwacht in 600 een netto contante waarde van ongeveer $ 2019 miljoen te ontvangen. In 2012 kocht Zynga, onder leiding van Mark Pincus, het gebouw voor $ 234 miljoen.

""We zijn trots om het hoofdkantoor van Zynga vanuit San Francisco te exploiteren", zegt Frank Gibeau, CEO van Zynga. ""De bouwruimtes van Zynga hebben een sterk rendement opgeleverd en we kijken ernaar uit om de opbrengsten te investeren in toekomstige groei."

Deze aankondiging heeft geen enkele verandering tot gevolg in de financiële begeleiding van Zynga voor Q2 2019. Het sluiten van de hallen van de 2019.

Over Zynga Inc.

Zynga is een wereldleider in interactief entertainment met een missie om de wereld via games te verbinden. Tot op heden hebben meer dan een miljard mensen de franchises van Zynga gespeeld, waaronder CSR Racing™, Empires en puzzels™, Draken samenvoegen!™, Woorden Met vrienden™ en Zynga Poker™. Zynga's games zijn beschikbaar op meerdere platforms en mobiele apparaten wereldwijd. Het bedrijf is opgericht in 150 en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco met vestigingen in de VS, Canada, het VK, Ierland, India, Turkije en Finland. Ga voor meer informatie naar www.zynga.com of volg Zynga op Twitter en Facebook.

Forward-Looking Statements

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot de verwachte verkoop van onroerend goed en toekomstige gebeurtenissen. Verklaringen inclusief woorden als "verwacht," "geloven", "schatten" of "verwachten" en uitspraken in de toekomst zijn forward-looking statements. Deze forward-looking statements zijn risico's en onzekerheden die ertoe zouden kunnen leiden dat feitelijke gebeurtenissen of toekomstige resultaten wezenlijk verschillen van die uiteengezet in de forward-looking statements. Raadpleeg de laatste SEC-documenten van Zynga voor een discussie over het probleem van feitelijke gebeurtenissen of feitelijke resultaten die wezenlijk verschillen van de onderwerpen die hierin worden besproken. Deze forward-looking statements spreken alleen vanaf de datum van het persbericht; Zynga heeft zich niet gehouden aan deze forward-looking statements en is niet noodzakelijk van plan deze te actualiseren.

Contacten

Investor Relations:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Mediarelaties:
Sarah Ross
sarah@zynga.com

Bron BEDRIJFSDRAAD