Na veel speculatie, kwam het officiële bevestiging: Square Enix presenteert zijn officiële videogame Avengers op de E3 van dit jaar, met de titel van Marvel's Avengers. Italianen die hem live willen volgen, moeten een verhoging doen: de presentatie van de game zal inderdaad plaatsvinden om drie uur in de ochtend van 11 Juni 2019, Italiaanse tijd.

De samenwerking tussen Square Enix en Marvel is begonnen in 2017, en heeft eindelijk zijn vruchten voor de E3 - met geweldige timing, gezien de recente hype over Endgame. De bron van het nieuws is zeker, zoals het was Square Enix zelf om het aan te kondigen op Twitter. Voor meer details moeten we gewoon een paar dagen wachten, veel koffie bereiden en de E3 volgen. Ondertussen is hieronder de teaser-trailer voor het videogame dat nu de naam heeft overgenomen Marvel's Avengers: