Geweldig, geweldig nieuws voor alle fans van de beroemdste goochelaar ter wereld. Via een artikel op de officiële website gewijd aan de wereld van Harry, Pottermore, was inderdaad kondigde een nieuwe serie aan met de naam "A Journey Through". Het formaat lijkt sterk op het formaat dat Rowling eerder gebruikte om de eerste nieuwe verhalen over de tovenaar Potter te vertellen, "Een geschiedenis van magie'.
In deze nieuwe serie zullen de hoofdstukken 4 zijn: Harry Potter: een reis door charmes en verdediging tegen de duistere kunsten, Harry Potter: een reis door drankjes en kruiden, Harry Potter: een reis door waarzeggerij en sterrenkundeen Harry Potter: een reis door zorg voor magische wezens.
De nieuwe serie is, zoals geschreven op de site, een bewerking van een audioboek dat vorig jaar werd gepresenteerd tijdens een tentoonstelling in de "British Library".

De eerste twee verhalen worden gelijktijdig gepubliceerd in juni 27, terwijl de anderen er kort daarna uitkomen. De verhalen worden, althans in eerste instantie, alleen in het Italiaans, Duits, Frans en Engels gepubliceerd. Voor één keer gaven ze ons de voorkeur aan het Spaans ...

Citaten van de website, deze nieuwe verhalen "Ze nemen je mee terug in de tijd om meer te weten te komen over de folklore en magie in de saga, vergezeld van enkele nieuwe, mooie tekeningen van de Londense kunstenaar Rohan Daniel Eason'.

Ondertussen blijven we wachten nieuws voor de nieuwe videogame in VR gewijd aan de avonturen van de beroemde goochelaar.