Zoals we al hebben gemeld, Marvel's Avengers zal worden onthuld tijdens de conferentie square Enix bij EXEMUMX dit jaar. Het lijkt erop dat als gevolg van een organisatorische fout, de eerste details van het spel zijn getoond, waarvoor square Enix probeert zoveel mogelijk vertrouwelijkheid te bewaren.

In de laatste uren de line-up van deE3 Coliseum. Het is een reeks tentoonstellingspanelen met betrekking tot de games die op de beurs worden gepresenteerd, waar ook de toekomst van de industrie wordt besproken. Deze opstelling biedt doorgaans enige contextuele informatie, zodat het publiek weet wat van elk paneel kan worden verwacht.
Het schijnt dat de informatie met betrekking tot het panel van Marvel's Avengers waren talrijker dan hij wilde square Enix, dus na de fout is de site bijgewerkt. Niet genoeg op tijd om te voorkomen dat iemand een schermpagina maakt.

Een gebruiker van Reddit is overgegaan tot publicatie een scherm op het bekende platform, waarvan de vertaling als volgt is.

"De definitieve game-ervaring van Avengers: een episch actie-avontuur dat een filmisch verhaal combineert met een spel voor één speler en coöperatief spelen. Sluit je aan bij teams van maximaal vier spelers, beheer uitzonderlijke vaardigheden, pas je helden aan je speelstijl aan en combineer krachten om een ​​constant groeiende en constant bedreigde speler te verdedigen. "

Van deze beschrijving, sembra che Marvel's Avengers zal een "game als een service" zijn, volgens de stijl van franchises als Destiny en The Division. We moeten gewoon wachten op de E3, nu steeds dichterbij, voor meer informatie.