Eindelijk hebben we het bewijs: de serie over The Witcher zullen en vooral, het zal realiteit zijn. In feite werd de film van het eerste seizoen van de langverwachte Netflix-serie afgesloten. De bevestiging komt zowel van Henry Cavill, hoofdrolspeler die Geralt speelt, en van Lauren Hissrich, showrunner van de serie.

Henry Cavill heeft gisteren een foto geplaatst op zijn Instagram-profiel, poseren tijdens een "make-up en pruik" -fase. "Het was een ongelooflijke reis, alle cast en crew hebben continu gewerkt en ik ben trots op hen", de acteur opmerkingen. "Al deze wekkers bij 3 in de ochtend waren het waard!"Hij besluit.

Lauren S. Hissrich gaf de voorkeur aan een tweet waarin hij het hele team bedankt voor het fantastische werk dat hij heeft gedaan. "Het was het beste jaar van mijn leven", concludeert Hissrich.

Het is eerlijk om erop te wijzen dat beide expliciet spreken van "eerste seizoen". Welke andere seizoenen zijn al gepland? Waarschijnlijk zal Netflix wachten op de resultaten van de eerste serie die aan The Witcher is gewijd voordat hij anderen inschakelt. Zijn enorme succes van videogames kon een gegarandeerd succes zijn voor zijn "cinematografische" aanpassing: helaas zijn er precedenten over hoe het niet altijd zo eindigt. Eén ding is zeker: de eerste serie van The Witcher is klaar! Het is gewoon een kwestie van tijd. hoewel sommige geruchten over de releasedatum het is al gelekt ...