Een van de belangrijkste kenmerken van auto's Tesla is het enorme scherm op het dashboard. Het bedrijf heeft al de mogelijkheid toegevoegd om wat plezier te hebben, misschien ben je gestopt bij een verkeerslicht, met een videogame, precies op dat scherm weergegeven. Sommige Atari-klassiekers kunnen bijvoorbeeld worden uitgevoerd, maar nu wil je hoger richten. Volgens de CEO Elon Musk, Cuphead, veelgeprezen indie-titel ontwikkeld door studio MDHR, binnenkort lid te worden van de Tesla-speelgoedbibliotheek.

tweede IGN, de game zal in de komende maanden beschikbaar zijn voor Tesla Model S, Model 3 en Model X. Uiteraard is het niet de bedoeling dat Cuphead tijdens het rijden wordt afgespeeld en hebt u een USB-controller nodig. Bovendien kun je met de beperkte opslagruimte van de auto's alleen in de eerste wereld spelen. We hopen niet te snacken op video's als 'perfecte run op Cuphead op de snelweg'!