Het nieuwe hoofdstuk van het avontuur Groot schot in Dalaran, Met als titel The Undergrounds, is nu beschikbaar voor Heartstone. Laten we wat meer details zien in het volgende persbericht.

Domabombe Boom heeft alles om het plan op gang te krijgen. De kluis werd geplunderd, de gevangenen van het Violette Fort werden bevrijd en de chaos lag bezaaid in de straten van Dalaran. Het is tijd om voorbereidingen te treffen voor de grote finale van het Evil Legion of the Evil-plan: de hele magische stad stelen! Eerst moet de Domabombe Boom echter zorgen voor wat overlast ...

Vandaag kun je het vierde hoofdstuk bekijken: The Undergrounds.

Alle materialen met betrekking tot Hearthstone, The Rise of Shadows en Big Shot in Dalaran zijn hiertoe beschikbaar link .

Wat is de volgende stap?

De kerkers zitten vol met slijm, melamine, gas, vloeistoffen en modder. Houd de Beasts of the Dungeon lang genoeg op afstand zodat Domabombe Boom zijn zeer veilige en grondig geteste raketten aan de magische stad kan haken. Daarna is het ALLES KLAAR VOOR HET VERTREK!

Alle minions die in de kerkers worden gespeeld, hebben Attack and Health uitgewisseld. Kies zorgvuldig je kaarten!

Wie doet het vuile werk?

De rechtse hoek van Mr. Chu, Warrior Pandaren en bodyguard op de zwarte markt is berucht om zijn krachtige uitstraling, dus pas op dat je niet uit zijn kapsel spreekt.

Druïden kunnen vele vormen aannemen. Voor Schifizzosa, een zeer zeldzame Druid Cobolda, omvatten deze vormen die van rat, schildpad en egel.

Net als de andere big-shot anti-helden in Dalaran, zullen zelfs Mr. Chu en Schifizzosa unieke uitdagingen moeten voltooien om elk twee nieuwe Hero Powers te ontgrendelen en bazen te verslaan om de aanvankelijke dekkeuzemogelijkheden te upgraden.