Jumanji is een verhaal dat dat wel is gemarkeerd jeugd van velen van ons, en na zijn terugkeer naar het grote scherm in 2017, met een vervolg in de eerste film bereidt hij zich nu voor op de wereld van videogames. Bandai Namco Het heeft inderdaad aangekondigd de publicatie van Jumanji: Welkom bij de jungle, in de late 2019.

Het videogame heeft dezelfde titel als de tweede film en naar wat we tot nu toe hebben gezien, zal het ook hebben dezelfde karakters. De videogame is coöperatief en biedt ruimte aan maximaal vier spelers. Het doel is simpel: zoek naar kostbare juwelen in de jungle en red de wereld, en vermijd tegelijkertijd de gevaarlijke lokale fauna en plunderaars die geïnteresseerd zijn in de buit. De game zal zeker ook helpen om het toneel voor te bereiden Jumanji 3, waarvan de release in de bioscoop gepland staat voor 13 December 2019, gewoon een maand nadat de game is gelanceerd.

Jumanji: Welkom bij de jungle zal worden uitgebracht op 15 november 2019 voor pc, PlayStation 4, Xbox One en Nintendo Switch.