Het ontbreekt nog steeds een paar maanden bij de uitgang van de uitbreiding van Monster Hunter World, Maar Capcom geeft ons een trailer waar het details toont over de geschiedenis van Iceborne.

Met het oog op het debuut van Monster Hunter World: Iceborne op de E3 heeft Capcom zojuist een nieuwe trailer uitgebracht waarmee we de geschiedenis van de langverwachte enorme uitbreiding voor Capcom's best verkochte titel kunnen bekijken. Met een contentaanbod dat concurreert met dat van de originele Monster Hunter: World-titel, de aanstaande uitbreiding Iceborne is beschikbaar voor PlayStation 4 en Xbox One, inclusief de Xbox One X, de 6 September 2019, terwijl op pc de uitbreiding in de winter zal arriveren.

Ophalen vanaf het einde van het hoofdverhaal van Monster Hunter: World, Iceborne ziet spelers opnieuw lid worden van de Onderzoekscommissie om de Wry Hills te verkennen, een nieuwe onbekende regio en de grootste kaart van het spel. Door onderzoek te doen naar een ongewone waarneming van Legiana uit het oude bos, besluit het team om de zeeën te bevaren om een ​​nieuwe plaats te bereiken bedekt met sneeuw en ijs en met een koud klimaat. Pioniers in dit onontgonnen land, de groep besluit het basiskamp "Seliana" in de Pristine Branches op te zetten, als toevluchtsoord om zich op te warmen en voor te bereiden op de uitdagende jachtmissies. In de nieuwe trailer kun je een glimp opvangen van het nieuwe hoofdkantoor.