REDMOND, Wash .- (BUSINESS WIRE) -De bibliotheek met klassieke NES games beschikbaar voor Nintendo Switch Online leden blijven groeien deze maand, met de toevoeging van Double Dragon II: The Revenge, Volleybal en het City Connection. De drie games raken de betaalde online service voor de Nintendo Switch systeem op juni 12.


  • Double Dragon II: The Revenge - Billy en Jimmy Lee, de Double Dragons, zijn terug om het verlies van Marian te wreken. In hun zoektocht om de kwaadaardige Shadow Warriors te verslaan, moeten Billy en Jimmy negen missies voltooien, waarbij ze worden geconfronteerd met dodelijke straatbendes, ninja's en enorme gemuteerde jagers. Kunnen Billy en Jimmy vechten met de vijanden die voor hen zijn geplaatst en uiteindelijk de wereld redden?
  • Volleybal - Geniet van een partijtje volleybal als een puntige punt, sla op om perfect te serveren en bespaar geld dat het spel voor je team wint. Als kapitein leid je je team door een snelle opwarmronde en loop je snel in de hitte van echte volleybalwedstrijden. Het eerste team van 15-punten wint de set en het eerste team dat drie sets wint, neemt de wedstrijd.
  • City Connection - Nadat je bent ingebroken in een exclusieve verfwinkel in New York City, ben je op de vlucht voor de politie! Lekkende 10-gallon blikjes verf vervoeren, rijden over elke mijl van New York City snelwegen voor het vangen van een boot naar Engeland. Vanaf daar ga je op een rondleiding door de wereld, het vermijden van de politie en lekkende verf overal waar je gaat.

Alle games die deel uitmaken van de Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online collectie, waaronder ook klassiekers vallen The Legend of Zelda, Super Mario Bros. 3 en het Donkey Kong, zijn uitgebreid met online functies en kunnen altijd en overal worden afgespeeld.

Andere functies van de Nintendo Switch Online-service omvatten online spelen en back-up van Save Data Cloud in compatibele spellen, plus een app voor smartphones die de functies van ondersteunde games verbetert, zoals Super Smash Bros. Ultimate. Leden van Nintendo Switch Online krijgen toegang tot een online-modus in de Tetris® 99 digitaal spel als een speciale aanbieding. De game bevat online evenementen en onlangs nog de Tetris 99 Big Block paid DLC heeft twee modi aan het spel toegevoegd, die beide offline kunnen worden gespeeld.

Voor $ 99.99 kunnen fans met een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap een set van twee Nintendo Switch Game Vouchers kopen in de Nintendo eShop om in te wisselen voor digitale versies van twee in aanmerking komende spellen met een besparing tot $ 19.99. Ga naar voor meer informatie over deze speciale aanbieding voor beperkte tijd https://www.nintendo.com/switch/online-service/special-offers/.

Om het spelen van NES-spellen authentieker te maken, kunnen Nintendo Switch Online-leden met een betaald lidmaatschap Nintendo Entertainment System-controllers * kopen die compatibel zijn met Nintendo Switch door te bezoeken https://nesc.nintendo.com/nintendo-entertainment-system-controllers.

Voor meer informatie over Nintendo Switch Online https://www.nintendo.com/switch/online-service/.

Nintendo Switch Online-lidmaatschap (afzonderlijk verkrijgbaar) en Nintendo-account vereist. Persistent internet, compatibele smartphone en Nintendo-account leeftijd 13 + vereist om de app te gebruiken. Gegevenskosten kunnen van toepassing zijn. Online spelen, Save Data Cloud en Nintendo Switch Online smartphone-app-functies beschikbaar in compatibele spellen. Niet beschikbaar in alle landen. De gebruikersovereenkomst van de Nintendo-account, inclusief de aankoop- en abonnementsvoorwaarden, is van toepassing. nintendo.com/switch-online

* Beperk een aankoop voor een Nintendo-account met betaald individueel of gezinslidmaatschap van Nintendo Switch Online. Aanbieding niet beschikbaar voor proeflidmaatschap. Het Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online-verzameling games.

Plaatsverbinding © CITY CONNECTION CO., LTD.
Donkey Kong © 1981 Nintendo.
DUBBELE DRAAK II: DE WRAAK © ARC SYSTEM WORKS
The Legend of Zelda © 1986 Nintendo.
Super Mario Bros. 3 © 1988 Nintendo.
Tetris ® & © 1985 ~ 2019 Tetris Holding.
Volleybal © 1987 Nintendo.

Opmerkingen voor redacteuren: Nintendo-persmateriaal is beschikbaar op https://press.nintendo.com, een met een wachtwoord beveiligde site. Om u aan te melden, registreer u op de site.

Contacten

Eddie Garcia
Golin
213-335-5536
egarcia@golin.com

Rich George
Golin
213-335-5554
rgeorge@golin.com

Bron BEDRIJFSDRAAD