Destiny 2 was aanwezig tijdens onthullen van Stadia en tijdens de stroom ontdekten we de komst van de nieuwe Shadowkeep-uitbreiding.

Helaas hebben we nog steeds niet veel informatie, maar we kunnen met zekerheid zeggen dat Shadowkeep brengt spelers terug naar de maan. Juist in de trailer, naast de setting, zie je een oude bekende van de bewakers, evenals de oude vriend van de arme Cayde-6, of Eris Morn.

Nog in de trailer vertelt Eris hoe onder de maan lijdende mensen zijn, wrokkig en vol wraak. Een belangrijk punt in zijn monoloog komt wanneer hij zegt: "De toekomst zien brengt ons altijd terug naar het verleden". De woorden die Eris gebruikte en de wezens die tijdens de trailer verschijnen, lijken sterk op de vijanden die eerder door de wachters werden verslagen. Is het hun terugkeer?

Wachten om meer te leren, Houd er rekening mee dat de shadowkeep-uitbreiding toegankelijk is voor iedereen met een Stadia-abonnement, namelijk het pakket van de oprichter. Spelers die Stadia in de toekomst zullen gebruiken, kunnen hun voogden overzetten van hun Xbox-, Ps4- en Pc-accounts naar Google Stadia.

De details over de overdracht van personages van het ene platform naar het andere zijn nog niet onthuld, dit betekent dat we niet weten of we een enkele account kunnen hebben die wordt gedeeld tussen consoles en Stadia of dat de operatie permanent is.

De uitbreiding van Shadowkeep naar Destiny wordt verwacht voor de 17 september 2019. In de tussentijd heb je gehoord dat Destiny 2 van Battle.net naar het land gaat op Steam?