Shinji Mikami, volgens een van zijn recente tweets, zou een nieuw spel kunnen ontwikkelen. De overlevingshorrormaster heeft in feite op Twitter een cryptische boodschap vrijgegeven over zijn zakelijke reis naar E3 volgende week van 1 juni, waardoor velen geloofden dat hij een nieuwe titel kon aankondigen.

De E3 2019 wordt volgende week gehouden en Mikami's tweet maakt het zeker niet eenvoudiger om te begrijpen wat het eigenlijk kan zijn. In deze zin echter de geruchten over een nieuw hoofdstuk in de The Evil Within-saga worden meer en meer indringend en aannemelijk. We weten zeker dat de vader van Resident Evil bij E3 zal zijn, maar iedereen vraagt ​​zich af wat hij zal aankondigen.

Natuurlijk kon Mikami eenvoudig deelnemen aan enkele discussies met andere videomakers, of omdat hij een soort legende is in de horrorsector voor zijn werk aan Resident Evil. Echter, fans hopen op nieuws over een mogelijke bevestiging van The Evil Within 3, maar op dit punt is het nog te bezien.

The Evil Within 2 werd uitgebracht in 2017 en kreeg over het algemeen positieve recensies van critici. Nieuws over mogelijke projecten na het laatste werk van de Japanse ontwerper werd op de vingers van één hand geteld. De game is echter enkele maanden na de release bijgewerkt met een first-person-modus.

Mikami

Helaas weten we niet zeker wat Mikami in gedachten heeft, maar voor nieuws over een mogelijk vervolg, we hebben zeker nog niet veel te wachten.