I gerucht op één mogelijke versie di The Witcher 3 binnenkort op Nintendo Switch lijken niet te willen kalmeren.

Dit keer om de hoop in te zetten van degenen die graag een portering van de titel willen zien op de hybride console van de grote N die er zou zijn Doug Cockle, de stem van Geralt van Rivia. Volgens wat werd onthuld door de zijne Tweet, de acteur lijkt gefascineerd door deze mogelijkheid tot het punt dat je zelfs een bericht hebt geschreven naar CD Projekt met sommigen toespelingen die weinig ruimte laten voor de verbeelding.

Wie anders zou dit graag willen zien ... CD @CDPROJECKTRED #Witcher3 #Switch #NintendoSwitch

CD Projeckt wilde op dit moment niet reageren op dit verzoek maar de boodschap van de acteur suggereert dat misschien kan er iets in de maak zijn, gegeven ook de onophoudelijke geruchten van de afgelopen maanden.

Is een poort van The Witcher 3 op Nintendo Switch echt aanwezig? Nu kunnen we niet weten. Met de E3 aan de deur konden echter enkele verrassingen worden onthuld.