Gears 5 is dat nog niet getoond bij E3, maar nu weten we in welke periode we de vreselijke zwermmonsters en -partners gaan maaien.

Geen lekken of voorspellingen een reclamebord dat de komst van het spel in de herfst bevestigt, maar de bevestiging ontbreekt als in september of november. Alsof dat nog niet genoeg was, onthult het billboard de aankomst van het tandwiel ook op de Game Pass met het logo.

Gears 5

Het is niet vreemd van Microsoft om Gears 5 in de Game Pass te willen invoegen, in feite zijn andere titels van de eerste partijen toegevoegd aan de lijst met beschikbare titels zoals State of Decay 2, Crackdown of Sea of ​​Thieves, maar inderdaad, zelfs de de komst van de volgende Halo binnen het abonnement zou ons niet verbazen.

In feite hetzelfde Phil Spencer zei in januari dat het bedrijf ook de saga van de Master Chief en leden van Game Pass wilde opnemen, maar we zullen morgen pas een effectieve bevestiging hebben tijdens de Microsoft-conferentiezodat geen ander reclamebord het plezier van ontdekking verbreekt.

Moet u in de tussentijd betalen voor de mededelingen van morgen over de nieuwe Gears? Terugkerend naar Halo, vicordate van de stemmen die er een aanwijst vecht tegen de royale modus in Halo: Infinite?