Spyro Reignited Trilogy is misschien een van de perfecte collecties voor fans van de paarse draak, en deze keer zou het ook op Switch kunnen komen.

Het begon allemaal in februari 2018, waar de eerste lekken begonnen over de mogelijke komst van Spyro on Switch. Sindsdien zijn verschillende elementen opgekomen om deze theorie te ondersteunen, zoals een pagina op Officiële site Nintendo, die van Spyro en ook op de Gamestop-website.

Verdere informatie komst van GoNintendo, waar de site de komst van de Spyro Reignited Trilogy op het vlaggenschip Nintendo bevestigt. Verschillende geruchten hebben in plaats daarvan aangegeven een waarschijnlijke release van de game voor september, terwijl Gamestop de aankomst van de titel voor de 16 in augustus had aangekondigd.

Verder vuur is de deur ook een een gerucht dat onze favoriete kleine draak als een speelbaar personage in Crash Team Racing Nitro Fueled zou willen. Gezien het moment waarop we onszelf bevinden, is het vanwege de E3 plausibel een aankondiging betreffende het spel in deze dagen, maar voorzichtigheid is nooit teveel.

Wilt u de Spyro-trilogie op uw switch spelen? Denk je dat de Nintendo-console een goede basis is voor het spel met zijn draagbaarheid? Als je je herinnert, hebben we er al over gepraat in februari van een mogelijke aankomst op de Nintendo-console.