Cuphead was een van de populairste games voor Xbox One en pc, maar ook voor Nintendo Switch heeft recordnummers gemaakt. Dit leidde duidelijk studio MDHR om verschillende DLC's te ontwikkelen, maar we denken ook aan een toekomst op lange termijn.

In de loop van eeninterviewin feite, de broers Tsjaad e Jared Moldenhauer hebben verklaard dat op dit moment het team zich richt op de Delicious Last Course van DLC, maar dat ze ook de eerste ideeën voor een echt spel weggooien. Op dit moment is het niet bekend of het een vervolg zal zijn op Cuphead of in een niet-gepubliceerde titel, maar wat de Moldenhauers willen benadrukken is dat hun volgende project ook bevindt zich in 2D en met handgemaakte tekeningen.

We kennen het genre niet of de grafische stijl lijkt op die van Cuphead, maar zeker de retro charme zal intact blijven!