Komende herfst 2019, Wastelanders is een indrukwekkende gratis update voor Fallout 76 dat zal de huidige spelwereld verstoren. Een jaar na de opening van de kluis 76 keerden andere mensen terug naar Appalachia.

Facties van kolonisten en plunderaars, met veel menselijke NPC's, dialogen met keuzes en nieuwe missies, ze willen de wereld domineren en een legendarische schat opeisen. Neem een ​​nieuwe hoofdmissie op met keuzes en consequenties, interactie met de personages en hun unieke verhalen, ontdek factie-nederzettingen en verkrijg nieuwe en krachtige wapens en uitrusting. Jij beslist hun bestemming.

Nucleaire winter is een nieuwe PvP "echte strijd" -modus voor 52-spelers, gratis voor bezitters van Fallout 76. Nucleaire bommen hebben de wereld veranderd en je zult hard moeten werken om de positie van superintendent van de Vault 51 over te nemen. Zult u de laatste zijn om in leven te blijven of zult u worden verteerd door de vuurring? Rangschik, ontgrendel exclusieve talenten en bouw je CAMP om de storm te weerstaan ​​in ware Fallout-stijl. Ga op zoek naar wapens, atoomwapen en zelfs kernkoppen om spelers en wezens van de Appalachen te verslaan en unieke esthetische objecten te verdienen. Caps en PE verkregen in Nuclear Winter worden bewaard in de modus Avontuur en Survival. Exclusieve pre-beta-preview vanaf juni 10.

De eerste week ooit gratis proefperiode voor Fallout 76 10 start juni en 17 eindigt juni. Tegenwoordig Fallout 76 kan gratis worden gespeeld op Xbox One, PlayStation 4 en pc. Geniet van alles wat de Appalachia te bieden heeft, inclusief Wild Appalachia-inhoud, overlevingsmodus en een voorbeeld van de nieuwe modus Nucleaire winter.