The Elder Scrolls Online heeft meer dan verwelkomd 13,5 miljoenen spelers naar Tamriel sinds de lancering. Alleen in het afgelopen jaar hebben 2 miljoenen spelers toegevoegd, die besloten hebben om de ongelooflijke verhalen van te ontdekken The Elder Scrolls en honderden uren avonturen met miljoenen nieuwe vrienden.

Het drakenseizoen, het eerste jaarlijkse onderling verbonden avontuur van ESO, is in volle gang. Aangekondigd vanavond, de DLC Scalebreaker deze zomer testen de spelers die proberen de gevleugelde beesten te verslaan in twee nieuwe groepskerkers, Moongrave Fane en Lair of Maarselok.

Aangekondigd vanavond is ook de herfst DLC van ESO, Dragonhold, die de terugkeer van Sai Sahan van de oorspronkelijke vijf metgezellen ziet als het hoofd van de Dragon Guard, een legendarische groep krijgers die overal door draken worden gevreesd voor hun vaardigheden als moordenaars, en de epische conclusie van het drakenseizoen.

Het hoofdstuk Elsweyr onlangs vrijgegeven, heeft het zijn deuren geopend naar het land van khajiite felines, met zijn dorre vlaktes en weelderige bossen, nu bezaaid met woeste draken. Het hoofdstuk, beschikbaar voor Xbox One, PlayStation 4, pc en Mac, introduceerde ook de mysterieuze en donkere klasse van tovenaar, waarmee je de doden kunt bevelen en de krachten van het hiernamaals kunt beheersen.