Bethesda heeft deaankomst van een nieuwe IP: DeathpoolFirst-Person Action Video Game, ontworpen door de makers van Dishonored.

Hieronder kunt u de beschrijving vinden die het softwarebedrijf heeft gemaakt over het videogame:

"DEATHLOOP" leidt spelers op het wetteloze eiland Blackreef in een eeuwige strijd tussen twee deskundige huurmoordenaars. Ontdek omgevingen met ongelooflijke schoonheid en zorgvuldig ontworpen niveaus in een meeslepende ervaring waarmee je elke situatie kunt beheren zoals jij dat wilt. Jaag op de doelen op het eiland om de cyclus voor eens en altijd te beëindigen. En denk aan het gezegde: "Als je de eerste keer niet kunt komen ... sterf je, dan sterf je opnieuw".

Op dat moment heeft Bethesda noch de releasedatum noch de platforms waarvoor de titel beschikbaar zal zijn, bevestigd.