The Elder Scrolls: Legends, het bekroonde gratis strategisch kaartspel, gepresenteerd bij E3 Manen van Elsweyr, de nieuwste uitbreidingsset in de savanne van Elsweyr die uitkwam op 27 in juni.

Manen van Elsweyr introduceert nieuwe themakaarten, van khajiites tot draken tot vuile imperials. Met meer dan 75-kaarten toe te voegen aan de vele anderen, Manen van Elsweyr belooft opnieuw een krachtige schok te geven aan het meta-spel.

Vanaf nu kunnen spelers het beperkte tijdspakket van boeken Manen van Elsweyr en ontvangt 50-enveloppen en een legendarische kaart van Manen van Elsweyr exit; daarnaast zullen ze onmiddellijk de exclusieve titel "Drager van de Stela of Wrath" en een Premium Stele of the Wrath voor hun verzameling ontgrendelen. Download Legends gratis en live unieke verhalen van de wereld van The Elder Scrolls, domineer je vijanden en test jezelf in een strategisch kaartspel voor liefhebbers en beginners.