- NCM OPEN CALL X REALITY opening, 'een XR-contentwedstrijd met een totaal prijzengeld van KRW 13 miljoen


- Geen beperking in platform, genre of thema indien van toepassing op VR-, AR-, MR-inhoud

- Applicatie ontvangen van juli 1st tot augustus 31st, winnaars bekendgemaakt in oktober 25th

JEJU, Zuid-Korea- (BUSINESS WIRE) -#AR-Nexon Computer Museum (NCM) of NXC houdt de vierde virtual reality content contest, '2019 NCM OPEN CALL X REALITY'. NXC is een holdingmaatschappij van Nexon (TOKYO: 3659).

NCM OPEN CALL is een tentoonstelling om videomakers van virtual reality te ontdekken en te ondersteunen. Het sleutelwoord 'X REALITY' van dit jaar omvat alle soorten virtualisatie, waaronder VR, AR, MR en meer. Het impliceert ook eXtended Reality, dat de perspectieven van de werkelijkheid uiteenzet, en Cross Reality, die de echte en virtuele wereld overlapt. De onvoorspelbare X staat voor NCM OPEN CALL's streven om verschillende soorten innovatieve en uitdagende interpretaties van virtualisatie te omarmen.

Er is geen beperking in platform, genre of thema als het een XR-inhoud is, en iedereen kan ongeacht zijn nationaliteit, leeftijd, geslacht of veldervaring solliciteren. Als er een demonstratievideo is en naar afspeelbare build-bestanden die expliciet de kern van het werk tonen, worden projecten die nog in ontwikkeling zijn ook ontvangen. Aanvragen worden vanaf juli 1st ontvangen tot augustus 31st en de winnaars worden op oktober 25th aangekondigd.

Het totale bedrag aan prijzengeld is KRW 13 miljoen. KRW 5 miljoen en KRW 3 miljoen en KRW 1 miljoen respectievelijk, de winnaar voor de meest innovatieve inhoud ontvangt KRW XNUMX miljoen

Het winnende team krijgt de gelegenheid om de NCM Accelerator van volgend jaar te worden door middel van verdere screening. NCM Accelerator is het jaarlijkse sponsorprogramma van Nexon Computer Museum dat potentiële videomakers ondersteunt hun werk in een stabiele omgeving voort te zetten. 8-teams die de afgelopen twee jaar als accelerator zijn geselecteerd, hebben in totaal meer dan KRW 100 miljoen ontvangen. iNK STORIES, de NCM OPEN CALL-winnaar van vorig jaar, ontvangt ongeveer 20 miljoen KRW-steun in 2019.

De website van het Nexon Computer Museum bevat meer gedetailleerde informatie over 2019 NCM OPEN CALL X REALITY. Vragen via e-mail (opencall@nexoncomputermuseum.org) is ook beschikbaar.

Facebook: https://www.facebook.com/NexonComputerMuseum
Twitter: https://twitter.com/NCM_Master
Instagram: https://www.instagram.com/nexoncomputermuseum/

Contacten

Nexon Computer Museum
Doosan Park, + 82 64 710 5181
opencall@nexoncomputermuseum.org

Bron BEDRIJFSDRAAD