in Nintendo direct van 'E3 2019 de aankondiging werd aangekondigd derde hoofdstuk di Luigi's Mansion. Sage van de beroemde besnorde collega van Mario worstelt met de Boo van de beroemdste Italiaans-Amerikaanse loodgieters-serie.

De titel, gepland voor het einde van het jaar, zal zien Luigi hun weg banen door de bovengenoemde geesten, en dankzij de hulp van een dokter Strambic, zal proberen zijn vrienden te redden in het midden van een nogal spookachtig hotel.

In de clip onderaan dit artikel ziet u hoe de grote N zeker niet gespaard gebleven is met betrekking tot de gameplay-details van Luigi's Mansion 3.

De belangrijkste innovaties van dit hoofdstuk betreffen: naast de introductie van 3 nieuwe wapens (The Zuig schot, The Poltergust G-OM en Uitbarsting), de mogelijkheid om een ​​"Luigi" op te roepen die volledig van dergelijke gelei is gemaakt: Gommiluigi. Je kunt ook in de modus spelen Scraper schrikken ed online. in Toren van chaos, tot een maximum van 8 GIOCA in het algemeen. Een exacte releasedatum is nog niet aangekondigd, maar een generieke einde van het jaar.

Hier is de gametrailer, veel plezier: